Transformers: Revenge of the Fallen

 :: Jocuri ::   :: Games 2009

In jos

17082010

Mesaj 

Transformers: Revenge of the Fallen


PC

Bazat pe Hasbro a legendarului TRANSFORMATOARE proprietate şi extrem de anticipat Blockbuster de film de la Paramount Pictures si DreamWorks Pictures cauza pe 24 iunie, Transformers: Revenge a Fallen thrusts jucători într-o luptă pentru supremaţia în întreaga lume, fie ca AUTOBOTS sau DECEPTICONS de a conduce, zbor, lupta şi suflul lor cale prin intensa, de presiune-ambalate niveluri. Livrarea de control mai mult ca niciodată, jucătorii pot selecta dintr-o gamă extrem de diversă a jucat TRANSFORMATOARE - fiecare cu personalitati distincte, abilitati si armament - si sari direct în acţiune, deoarece acestea instantaneu comuta între robot, vehicul de arme şi moduri de a lupta pentru pastrarea sau anihilare a întregii omeniri. Pentru prima dată în TRANSFORMATOARE univers, jucătorii pot, de asemenea, lupta de epic de război între AUTOBOTS şi DECEPTICONS online în explozive, multiplayer combate.

Caracteristici cheie:
Alegerea este a ta - Jucătorii pot să-şi asume rolul lor preferat AUTOBOTS şi DECEPTICONS, cum ar fi prim-Optimus, Starscream, albină şi Ironhide, împreună cu noi caractere lor de a face prima apariţie într-un joc. Cu două campanii distincte, care să permită jucătorilor pentru a salva sau a distruge rasa umană, jucătorii pot debloca şi joacă misiuni în orice ordine, precum şi cu diferite caractere pentru o nouă experienţă.

Dejuca planurile dvs. Oponenti - instantaneu conversia de la un robot de la un uriaş dinamic teren sau în aer, cum ar fi un vehicul diesel camion, masina sport, militare sau de luptator cu jet de elicopter. Nou, ultra-fluid transformările pot fi efectuate în mişcare oricând şi oriunde, care să permită jucătorilor să strategic propulsa prin decima şi hoardele de inamici cu incredibil agilitate.

Ia Battle online cu prietenii - Pentru prima dată vreodată în TRANSFORMATOARE univers, jucătorii pot angaja în totalitate, multiplayer de acţiune, luând în epic de război între AUTOBOTS şi DECEPTICONS pentru a juca online cu prietenii într-o multitudine de moduri de joc competitive pe care le utiliza lor de caractere 'unic armele şi abilităţile lor de a conduce echipe de la victorie.

Demola vă duşmanii - Fiecare transformator poate declanşa o serie de unic Atacuri de pe duşmani - variind de la puternice atacuri cu rachete şi rapidă-lanţ de arme de foc pentru a explozive de energie blasts şi viscerale busculadă greve - care permite jucătorilor de a alege dintr-o varietate de arme şi se mută în caracterul lui Arsenal şi de experienţă în diverse gameplay fiecare brutal întâlni.

E tare, eroic Misiuni -, fiecare secundă contează ca jucătorii unitate, zbor, lupta şi suflul lor cale prin captivant, pulse-pounding niveluri direct de pe film şi de dincolo de final pentru a determina soarta lumii.

Producător: Beenox
Distribuitor: Activision
Gen: Action
Data lansării: 23-Jun-2009

Minimum System Requirements
OS: Windows XP/Vista
Processor: Pentium 4 @ 2.4 GHz/AMD Athlon Equivalent
Memory: 1 GB
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: NVIDIA GeForce 6600/ATI 9800 Pro
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive

trailer:


sursa:TC-GAMES
avatar
vpgames
Administrator
Administrator

Puncte : 2003196
Data de inscriere : 17/08/2010
Localizare : Bucuresti

http://www.vpgames.topicboard.net

Sus In jos

Distribuie acest articol pe: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 :: Jocuri ::   :: Games 2009

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum